Simona Husaniková Krimi

Príšerná smrť Petra (†27): Juraj ho bodol nožom, masívne krvácanie neprežil!

Vyšetrovateľ v Banskej Bystrici obvinil zo zločinu zabitia 36-ročného Juraja z Ľubietovej. V pondelok krátko po 21:00 sa pohádal s 27-ročným Petrom z Polichna - okres Lučenec. Hádka dvoch mužov sa skončila tragicky, útočníka obvinili zo zabitia.

Ilustračný obrázok k článku Príšerná smrť Petra (†27): Juraj ho bodol nožom, masívne krvácanie neprežil!
Zdroj: Policajný zbor SR

Všeko sa odohralo v obytnej maringotke na salaši, ktorý sa nachádza v lese nad obcou Turecká. „Počas hádky Juraj pichol Petra, ktorý pochádza z okresu Lučenec kuchynským nožom s čepeľou dlhou 10 centimetrov do hrude pod ľavú kľúčnu kosť,“ informovala Mária Faltániová, hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici. Spôsobil mu zranenie, následkom ktorého o 21:50 zomrel.

V prípade bola nariadená súdna pitva. „Podľa predbežných výsledkov súdnej pitvy, bezprostrednou príčinou smrti bolo masívne krvácanie do hrudnej dutiny a dutiny osrdcovníka. Podozrivého muža polícia na mieste zadržala, ešte pred polnocou mu v dychu namerali viac ako 2 promile alkoholu,“ pokračovala Faltániová.

Po vykonaní procesných úkonov ho vyšetrovateľ umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na jeho vzatie do väzby. „Za tento zločin môže byť potrestaný odňatím slobody na 7 až 10 rokov,“ dodala hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM