Michaela Mozolányová Krimi

Rozsiahly požiar: Sklady v plameňoch, oheň zasiahol aj kancelárie a odparkované autá!

Veľký požiar skladových priestorov! Horeli dve haly, kancelárie aj autá.

Ilustračný obrázok k článku Rozsiahly požiar: Sklady v plameňoch, oheň zasiahol aj kancelárie a odparkované autá!
Zdroj: Dnes24.sk

Na miesto požiaru v obci Bušince v okrese Veľký Krtíš boli včera večer vyslaní šiesti príslušníci Hasičského a Záchranného zboru s dvoma autami s cisternami.

Po príchode na miesto požiaru zistili, že ide o rozsiahly požiar dvoch pri sebe stojacich halových objektov slúžiacich na skladovanie v ktorých sa nachádza veľké množstvo textilu a iného horľavého materiálu, strojov a nástrojov. Požiarom boli zasiahnuté aj kancelárie a autá stojace pri nich.

Následkom požiaru vznikla škoda 200 000 eur

Vzhľadom na rozsah požiaru a jeho likvidáciu bolo postupne nasadených 25 ďalších hasičov z Veľkého Krtíša, Lučenca a Pliešoviec ktorí museli použiť 11 kusov hasičskej techniky. Následkom požiaru vznikla priama materiálna škoda vo výške 200 000 eur a podarilo sa zachrániť hodnoty vo výške 200 000 eur.

Príčinu požiaru zistí expertízna skupina

,,Vzhľadom na výšku škody bola na miesto udalosti za účelom zistenia príčiny vzniku požiaru vyslaná expertízna skupina z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici." uviedol Erik Piater z Krajského riaditeľstva HaZZ v Banskej Bystrici.

Veľký požiar skladov
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM