Webnoviny - Rôzne

Slotovci musia stiahnuť z videokampane hity Tublatanky

Slovenská národná strana (SNS) stiahne z videokampane staré hity Tublatanky. Pre portál Sme.sk to potvrdil spevák Maťo Ďurinda.

Podľa speváka sa kapela takto rozhodla hlavne pre problémy s autorskými a interpretačnými právami. Pôvodní členovia Tublatanky – basgitarista Paľo Horváth, bubeník Ďuro Černý a textár Martin Sarvaš – nesúhlasili s použitím piesní v predvolebnej kampani SNS. Volebný manažér SNS Marek Massay sa podľa Ďurindu v stredu dohodol so Sarvašom na výmene skladieb. Tublatanka teda z predvolebných videií národniarov nezmizne. Pôvodné hity nahradia nové skladby kapely, ktoré písal samotný Maťo Ďurinda.

Spoty SNS. SNS si požičala na kampaň od banky, najdrahšie boli videá

SNS predložila predbežnú správu o nákladoch a príjmoch v súvislosti s predvolebnou kampaňou. Slotovci odhadujú náklady na marcové voľby do Národnej rady SR na 1 085 000 eur. Najviac peňazí z kasy SNS zhltla videokampaň. Za návrh konceptu, prevedenie a produkciu TV spotu zaplatila strana 540-tisíc eur. Bilbordy vyšli SNS na 315-tisíc, plagáty na 30-tisíc eur. Šesťcifernú faktúru vystavil SNS mesačník Extra plus, ktorý si za platenú inzerciu a reklamu vypýtal 150-tisíc eur. Kampaň v TelePlus a Eurotelevízii stála 1440 eur. Ostatné náklady na propagáciu strany vyčíslila SNS na 48 560 eur.

Zdroj info : webnoviny

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM