Stanislav Černák Krimi

Šokujúce chvíle na diskotéke v Hriňovej: Útok nožom na mladého muža (30)!

Na veľkonočnú návštevu hriňovskej diskotéky zrejme len tak ľahko nezabudne 30-ročný mladík. Skončil totiž so zranením, z ktorého sa podľa predbežnej lekárskej správy bude liečiť najmenej štyri týždne.

Ilustračný obrázok k článku Šokujúce chvíle na diskotéke v Hriňovej: Útok nožom na mladého muža (30)!
Zdroj: Webnoviny.sk

„Nepríjemná udalosť sa odohrala na Veľkonočný pondelok v skorých ranných hodinách, keď na diskotéke v Hriňovej za doposiaľ presne nezistených okolností došlo k napadnutiu 30-ročného muža. Poškodeného útočník nožom bodol do oblasti brucha čím mu spôsobil zranenie, z ktorého sa podľa predbežnej lekárskej správy bude liečiť nie menej ako 28 dní. Vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví a prečinu výtržníctva,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Petra Vašková.

Podľa ďalších policajných informácií dnes krátko popoludní zasahovali v jednej z detvianskych reštaurácii príslušníci Pohotovostného Policajného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru Banská Bystrica. V reštaurácii zadržali 21-ročného mladíka z Detvy, ktorému už vyšetrovateľ vzniesol zo spomínaných trestných činov obvinenie. „V súčasnosti prebiehajú procesné úkony, zisťujú sa bližšie okolnosti a príčiny celého incidentu. Zo strany vyšetrovateľa bude podaný návrh na vzatie obvineného do vyšetrovacej väzby,“ dodala krajská policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM