Kristína Kožiaková Rôzne

Špeciálna hodinová predpoveď ako šitá pre Lučenčanov: Aké počasie bude v našom meste cez víkend?

Počasie dokáže ľahko prekaziť plány. Pred víkendom teda rozhodne nie je odveci vedieť, ako má byť vonku práve počas dní voľna. Prinášame vám hodinovú predpoveď špeciálne pre Lučenec.

Ilustračný obrázok k článku Špeciálna hodinová predpoveď ako šitá pre Lučenčanov: Aké počasie bude v našom meste cez víkend?
Zdroj: TASR

Azda nič nie je nevyspytateľnejšie, než počasie. S našou podrobnou predpoveďou by vás už ale jeho vrtochy prekvapiť nemali. Vďaka šikovnému pomocníkovi, ktorého nájdete na webe Lučenec 24, budete mať prehľad o počasí v Lučenci a okolí.

Stačí, keď na ľavej lište našej stránky, pod kalendárom, kliknete na ikonku predpovede počasia. Razom tak zobrazíte aktuálnu predpoveď pre Lučenec.

Šikovná a prehľadná predpoveď vo forme časového harmonogramu ukazuje očakávanú teplotu na jednotlivé hodiny dňa so symbolmi (dážď, oblačnosť, sneženie …). Nájdete v nej však aj informáciu o rýchlosti vetra či o čase východu a západu slnka. Predpoveď na Lučenec 24 vám prezradí všetko o počasí nielen na aktuálny deň, ale i niekoľko dní dopredu. Dáta k predpovediam dodáva Nórsky meteorologický inštitút (MET Norway).

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM