Michaela Mozolányová Od Vás

Študenti z Lučenca na celoslovenskej súťaži: Takto prezentovali náš región

Študenti z nášho mesta predviedli svoje zručnosti na celoslovenskej súťaži tímov „Vitajte v našom regióne“, ktorá sa konala v Žiline. Ústrednou témou bola prezentácia kultúrno-historických pamiatok obce Divín. Pozrite sa, ako sa darilo tým našim...

Ilustračný obrázok k článku Študenti z Lučenca na celoslovenskej súťaži: Takto prezentovali náš región
Zdroj: Dnes24.sk

Dňa 29. apríla 2014 žiaci z prvého ročníka študijného odboru pracovník marketingu so zameraním na cestovný ruch SOŠ hotelových služieb a dopravy v Lučenci reprezentovali na 12. ročníku celoslovenskej súťaže tímov „Vitajte v našom regióne“, ktorá sa konala v rámci programu Podnikanie v cestovnom ruchu v OC Mirage v Žiline.

Ústrednou témou bola prezentácia kultúrno-historických pamiatok obce Divín. Žiaci si mali postarať nielen o výzdobu stánku, ale aj o propagačné materiály či prezentáciu súťažného tímu na pódiu. Tím prvého ročníka študijného odboru pracovník marketingu so zameraním na cestovný ruch tvorili žiačky Veronika Melicherová, Viktória Ambróšová, Dominika Palášthyová, Andrea Škultéthyová a Lenka Balážová.

„V silnej konkurencii síce neobsadili víťazné miesto, avšak súťaž ich veľmi obohatila po odbornej stránke. Mali možnosť vidieť rovesníkov z iných stredných škôl, mohli sa porovnať, zistiť svoje silné a slabé stránky. Domov si priniesli účastnícky diplom a hlavne nové skúsenosti, ktoré určite využijú v ďalších podobných súťažiach či samotnom štúdiu svojho odboru,“ uviedla pre Lučenec24 Lucia Spodniaková, majsterka odborného výcviku.

Foto: Lucia Spodniaková

súťaž Bádatelia z Divína-žiaci
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM