Tlačové správy

SÚŤAŽ: Hrajte o 500 eur a zateplite svoj domov od podlahy!

Ak chcete mať doma pocit komfortu a bezpečia, zatepliť podlahu sa skutočne oplatí. O to viac, keď môžete vyhrať 500 eur! Kliknite a dozviete sa viac.

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ: Hrajte o 500 eur a zateplite svoj domov od podlahy!
Zdroj: Dnes24.sk

Požadovanú akustickú a tepelnú pohodu nám podlahy zabezpečia len pri správnom návrhu skladby a použití vhodných izolačných materiálov. Medzi najefektívnejšie materiály na izoláciu podláh patria minerálne dosky Knauf Insulation vďaka svojim vynikajúcim tepelno – izolačným a akustickým vlastnostiam. Okrem nich však prinášajú aj mnoho ďalších výhod. Pozrite nižšie…

Každý, kto si v období súťaže od 1.6. do 31.11. 2013 zakúpi minimálne požadované množstvo izolácie a pošle doklad o zakúpení a niekoľko fotografií z priebehu zatepľovania, bude zaradený do súťaže. Detaily o súťaži získate TU

Užívatelia ocenia pri izolácii podlahy minerálnou vlnou hlavne jej tvarovú stálosť a dlhú životnosť. Minerálne dosky sú navyše ekologické, vyrobené z prírodných surovín a úplne nehorľavé. Výnimočná je však hlavne ich protihluková funkcia a schopnosť tlmiť kročajový hluk. Ten vzniká chôdzou alebo pádom rôznych predmetov na podlahu a šíri sa ďalej konštrukciou celej budovy do ďalších miestností, čo môže pôsobiť rušivo. Ochrana pred takýmto hlukom je jednou z priorít pri návrhu podlahových konštrukcií.

Pri voľbe podlahy si môžeme vybrať medzi dvomi typmi podláh z hľadiska celkovej konštrukcie podlahy.

Ľahká plávajúca podlaha, vhodná hlavne pre byty a rodinné domy, poskytuje rýchlu a suchú montáž a minimálne zaťaženie konštrukcie, s použitím minerálnej izolácie Nobasil PTS alebo PVT dokáže znížiť kročajový hluk o 22 až 32 dB. Ťažká plávajúca podlaha sa využíva hlavne v administratívnych budovách, ale aj bytových domoch. Síce zaberie viac z výšky miestnosti a viac zaťaží konštrukciu, s minerálnymi doskami Nobasil PTN alebo PTE no zníži kročajový hluk až o 25 až 35 dB, čo v interiéri predstavuje výrazný akustický efekt.

foto: Quick Step

SÚŤAŽ: Hrajte o 500 eur a zateplite svoj domov od podlahy!
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM