Boris Macko Rôzne

TOP 5 najčítanejších článkov týždňa. Ktoré témy zabodovali medzi Lučenčanmi?

V Lučenci opäť nebola núdza o zaujímavé správy. Vybrali sme pre vás tri najklikanejšie články za posledných sedem dní!

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 najčítanejších článkov týždňa. Ktoré témy zabodovali medzi Lučenčanmi?
Foto: Boris Macko

PRVÉ ZÁBERY KISKU

Návšteva prezidenta Andreja Kisku v Lučenci jednoznačne vedie. Pred mestským úradom v Lučenci ho čakali desiatky ľudí. Aj podľa záberov vidno, že v uplynulých dňoch išlo o jednu z naj udalostí v našom meste.

PREZIDENT V LUČENCI

Prezident vo svojom prejave poukázal na to, že mladí ľudia utekajú za prácou a nezamestnanosť sa nedarí znižovať. To boli hlavné problémy regiónu podľa toho, ako ich vníma prezident. Podľa neho je paradoxom, že" krajine sa celkovo darí, no obyčajným ľuďom nie":http://lucenec.dnes24.sk/…zovat-249562.

OCENENIE OBNOVY SYNAGÓGY

Výsledky rekonštrukcie synagógy v našom meste nezostali bez povšimnutia. Dočkali sa významného ocenenia priamo na zámku!

NOVINKA NA KRIŽOVATKE

Veľký ohlas vyvolal aj článok o križovatke Vajanského, T. G. Masaryka a Kármánova. Semafory nefungujú už vyše štvrť roka. Mesto sa po viacerých pokusoch osloviť Slovenskú správu ciest, či samosprávny kraj rozhodlo, že opravu semaforov zaplatí zo svojho rozpočtu.

NOVÝ INVESTOR

Mestu sa črtá ďalšia investícia, ktorá prinesie desiatky pracovných miest. Presnejšie 30, no podľa primátorky Alexandry Pivkovej je vedenie mesta vďačné aj za to.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM