Boris Macko Rôzne

TOP 5 najčítanejších článkov týždňa. Ktoré témy zabodovali medzi Lučenčanmi?

Ani posledný týždeň v Lučenci rozhodne nebol nudný a vzišlo z neho viacero zaujímavých správ. Vybrali sme pre vás 5 najklikanejších za posledných 7 dní.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 najčítanejších článkov týždňa. Ktoré témy zabodovali medzi Lučenčanmi?
20
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: Dnes24.sk

SYNAGÓGA ZABODOVALA

Pýcha Lučenca, ktorou Synagóga nesporne je, získala ďalšie ocenenie. Je o to významnejšie, že Cena Eugena Bárkánya od Ústredného zväzu židovských náboženských obcí na Slovensku za významné aktivity na záchranu kultúrneho dedičstva na Slovensku bola udelená prvýkrát.

VIANOCE V LUČENCI

Mnoho Lučenčanov sa zaujímalo aj o to, aký predvianočný a vianočný program nachystalo mesto tento rok. Ak sa chcete dozvedieť viac, kliknite TU!

POLE PLNÉ TEKVÍC

Stovky, možno aj tisíce tekvíc na poli pri obci Pinciná zaujali vodičov natoľko, že niektorí dokonca kvôli nim zastavujú autá. V polovici novembra nezvyčajný úkaz. O ich ďalšom osude sa dozviete viac v našom článku!

OBNOVA IHRÍSK

Mesto plánuje obnovu a rozšírenie doterajších detských ihrísk. Týka sa to hlavne detského ihriska na Námestí republiky a v Mestskom parku.

OPRAVY CIEST

Ďalšou sledovanou témou boli rekonštrukcie ciest v našom meste. Vzhľad niektorých ulíc sa už vďaka tomu zmenil k lepšiemu, u ďalších sa konečná podoba po opravách črtá.

Pozrite si jesennú fotogalériu z ulíc Lučenca!

Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM