Eliška Šándorová Rôzne

Už túto sobotu čakajú Lučenčanov radovánky na snehu

Spojili príjemné s užitočným. Aj tak by sa mohlo povedať o pripravovanej akcii mesta Lučenec a OZ Novohrad LYŽOVICA - RADOVÁNKY NA SNEHU.

Ilustračný obrázok k článku Už túto sobotu čakajú Lučenčanov radovánky na snehu
Zdroj: TASR

V sobotu 17. marca si užite zrejme už poslednú akciu na snehu. Naplánované je športové podujatie pod názvom LYŽOVICA – RADOVÁNKY NA SNEHU.

Záujemcovia o účasť na majstrovstvách okresu Lučenec v lyžovaní v tento deň nemusia štartovať svoje tátoše, stačí im, ak budú o 8:00 na autobusovom nástupišti č. 7.

Pripravený skibus vás odvezie do lyžiarskeho areálu Látok-Prašivej (medzi Hriňovou a Kokavou nad Rimavicou). Predpokladaný návrat do Lučenca bude v ten istý deň s odchodom o 14:45 Látky-Prašivá.

„Naším spoločných cieľom je, aby sme v praxi, teda na snehu otestovali deti, ktoré ukončili lyžiarske kurzy. Ak bude veľký záujem o účasť na našom podujatí, vieme zabezpečiť aj dva autobusy,“ povedal viceprimátor mesta Pavol Baculík.

Program v sobotu: 10:00 – prezentácia účastníkov majstrovstiev okresu, deti do 6 rokov (chlapci a dievčatá), deti do 12 rokov (chlapci a dievčatá), dospelí (muži a ženy).

Organizátori už majú pripravené pre najlepších diplomy, medaily. LYŽOVICA – RADOVÁNKY NA SNEHU sa uskutočnia pod patronátom primátorky mesta Alexandry Pivkovej.

K účasti na majstrovstvách okresu v lyžovaní je potrebné sa prihlásiť písomne e-mailom: stanislav.spisiak@lucenec.sk alebo telefonicky na č. t. 4307232 do 14. marca (streda) 2018.

Cena spiatočného lístka je 4 eurá. Informácie o obsadenosti môžete získať na telefónnom čísle 0911 787 834 denne od 6:00 do 17:00 (je možnosť si rezervovať miesto). Otváracie hodiny v Infocentre: pondelok – nedeľa, od 6:00 do 17:00.

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM