Michaela Mozolányová Krimi

V hoteli sa vyhrážal zabitím: Talian s tyčou sa rozbehol za mužom, ten sa skryl v kancelárii!

Z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinili občana (56) Talianska, ktorý sa podľa polície vyhrážal v hoteli mužovi (55) zabitím. Teraz mu hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.

Ilustračný obrázok k článku V hoteli sa vyhrážal zabitím: Talian s tyčou sa rozbehol za mužom, ten sa skryl v kancelárii!
Zdroj: TASR

Polícia obvinila z prečinu nebezpečného vyhrážania muža (56), občana Talianska. Podľa informácii od policajnej hovorkyne Márie Faltániovej, sa v pondelok okolo pol piatej popoludní v budove hotela na Vajanského ulici v Lučenci, vyhrážal zabitím 55-ročnému mužovi z Lučenca. „Potom ako poškodený vyšiel z kancelárie, obvinený sa za ním rozbehol so slovami: „Zabijem ťa!", pričom v rukách držal mosadznú tyč. Následkom čoho sa z dôvodu obavy o svoje zdravie a život poškodený ukryl vo svojej kancelárii, kde počkal až do príchodu policajnej hliadky,“ informovala Faltániová.

Aj po príchode polície na miesto sa podľa jej slov obvinený opakovane poškodenému vyhrážal zabitím, čo v ňom vzbudilo dôvodnú obavu, že svoje vyhrážky aj uskutoční. „Po vykonaní procesných úkonov, obvineného umiestnili do policajnej cely a poverený príslušník spracoval podnet na jeho vzatie do väzby. Za tento prečin hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky. Prípad je v štádiu vyšetrovania,“ dodala.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM