Stanislav Černák Krimi

V kraji prebehla rozsiahla pátracia akcia: Kontroly ľudí aj áut, v nasadení až 115 policajtov!

Aj vy ste stretli na viacerých miestach policajtov a nechápali ste, čo sa práve deje? V celom kraji prebiehala rozsiahla pátracia akcia. Skontrolovaných bolo až takmer 500 ľudí a vyše 150 automobilov.

Ilustračný obrázok k článku V kraji prebehla rozsiahla pátracia akcia: Kontroly ľudí aj áut, v nasadení až 115 policajtov!
Zdroj: Policajný zbor SR

Podľa informácií krajskej policajnej hovorkyne Petry Kováčikovej v pondelok prebehla v Banskobystrickom kraji vykonaná pátracia akcia, do ktorej sa zapojili okrem policajtov kriminálnej polície aj policajti poriadkovej, železničnej a dopravnej polície zo všetkých okresov, spolu to bolo až 115 policajtov.

„Počas akcie polícia skontrolovala 499 osôb a 154 motorových vozidiel. Zo skontrolovaných, bolo 27 osôb, ktoré sa nachádzali v pátraní ako hľadané osoby, nezvestné osoby, alebo také, na ktoré bol vydaný príkaz na zatknutie, nenastúpili do výkonu trestu odňatia slobody, alebo sme pátrali po ich pobyte. Počas akcie bolo zistených aj 67 dopravných priestupkov, z ktorých 56 bolo vyriešených v blokovom konaní,“ informovala Kováčiková.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM