Simona Husaniková Kultúra

V sobotu to v Haliči opäť žilo: Motorkáreň v obrazoch

Už v poradí 8. ročník Haličskej motorkárni sa niesol v duchu silných strojov, motorkárov, adrenalínu a skvelej zábavy. Na svoje si prišli malí i veľkí.

Ilustračný obrázok k článku V sobotu to v Haliči opäť žilo: Motorkáreň v obrazoch
Zdroj: Dnes24.sk

Akcia sa začala o 9:00 hod, kedy sa začali postupne zbierať prví návštevníci, ktorých sa zišlo naozaj veľké množstvo. Krásne motorky, výborný program a skvelý zabávač Jožo Pročko boli zárukou dobrej zábavy.

Po prezentácii motoriek sa uskutočnil veľký výjazd do Lučenca. Takéto množstvo motoriek na jednej ceste sa naozaj vidí len počas Haličskej motorkárne. Po výjazde program opäť pokračoval. Návštevníci si mohli pozrieť kaskadérske kúsky na motorkách a najmenší sa na nich mohli aj povoziť. Počas celého programu bola možnosť zakúpiť si tombolu, ktorej víťaz odišiel z podujatia bohatší o krásnu motorku. Bohatší o motorkárske talizmany však z podujatia odchádzali aj malí a veľkí, ktorí sa zapájali do rôznych súťaží.

Keďže počas celého dňa bolo v Haliči krásne počasie a dobrá nálada – nič nebránilo tomu, aby program pokračoval do neskorých nočných hodín pravou motorkárskou zábavou. Tú spríjemňovala hudobná skupina z Prešova a DJ Skip.
Nielen motorkári, ale aj všetci zúčastnení odchádzali z akcie spokojní a s vierou, že o rok sa tu stretnú znova. :)

Autor fotografií: Foto Jozef Beňovský

Haličská motorkáreň 8.ročník
23
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM