Krimi

VIDEO: Krutosť matky, ktorá hodila svoje dieťa o zem, má dohru

Matka, ktorá v centre Lučenca surovo zbila a o zem hodila svojho synčeka, bude mať čo vysvetľovať polícii a úradom. Zasiahla už aj sociálka.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Krutosť matky, ktorá hodila svoje dieťa o zem, má dohru
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia v Lučenci vyšetruje prípad prečinu ublíženia na zdraví, ku ktorému malo dôjsť v nedeľu (22. októbra ) pred obchodným centrom na Námestí republiky v Lučenci.

„Tridsaťtriročná žena tu fyzicky napadla svojho štvorročného syna, ktorému spôsobila zranenia, ktoré si podľa predbežnej lekárskej správy vyžadujú dobu liečby do štyroch týždňov,“ informuje na sociálnej sieti polícia, ktorá video aj zverejnila.

Upozorňujeme, že zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

Zdroj: Facebook

Michaele, ktorá má okrem malého Marcusa ďalších sedem detí, už v minulosti sociálka deti odobrala. Urobila tak aj po tomto čine. Žena už čelí obvineniu z prečinu ublíženia na zdraví.

Pri vyšetrovaní tohto prípadu spolupracuje polícia aj s tamojším Úradom práce sociálnych vecí a rodiny. „Požiadali sme aj o znalecké posudky z odboru zdravotníctva,“ uvádza vo vyhlásení polícia.

Nevylučuje ani to, že by v priebehu vyšetrovania mohlo dôjsť aj k zmene v právnej kvalifikácii. Prípad je v štádiu vyšetrovania, preto bližšie informácie v súčasnosti nie je možné poskytnúť.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM