Ľubomíra Karmanová Kultúra

VIDEO zo speváckej súťaže v Lučenci vás dostane: Za takéto výkony by sa nemuseli hanbiť ani profesionáli!

Už trinásť rokov sa v Lučenci stretávajú mladí speváci z celého Slovenska. Súťaž, ktorá si nielen v našom meste našla množstvo priaznivcov, sa teší vysokej úrovni a za výkony, ktoré tu mladí speváci prezentujú by sa nemuseli hanbiť ani skutoční profesionáli.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO zo speváckej súťaže v Lučenci vás dostane: Za takéto výkony by sa nemuseli hanbiť ani profesionáli!
Zdroj: Dnes24.sk

Celoslovenská súťaž v speve populárnej piesne Rómsky hlások – Romano hangóro sa v Lučenci udomácnila pred 13 rokmi. Odvtedy každoročne prichádzajú do nášho mesta talentovaní speváci z celého Slovenska, ale aj Maďarska, či Česka a návštevníkom podujatia prezentujú známe, aj menej známe populárne piesne na interpretačnej úrovni hodnej profesionálov.

„Tento ročník bol na veľmi vysokej úrovni a výkony súťažiacich boli veľmi vyrovnané. Porota mala veľmi ťažkú úlohu,“ skonštatoval pri vyhodnotení tohtoročnej súťaže predseda odbornej poroty Stanislav Spišiak.

12 mladých talentov sprevádzala vokálna skupina The Angels a ich výkony doprevádzala hudobná skupina The Angels. Výkony mladých spevákov nakoniec rozhodli o konečných výsledkoch.

  • I. miesto Esmeralda Rigová
  • II. miesto Tomáš Oláh
  • III. miesto Alexia Snopková

„Tí, ktorí majú viacej skúseností, podali lepšie výkony, a tí, ktorým sa ten výkon až tak nepodaril – podarí sa nabudúce,“ povzbudila účastníkov súťaže organizátorka podujatia Eva Demeová.

Foto: OZ Cespom

Rómsky hlások vo FOTO: Profesionálne výkony, emócie, víťazstvo
26
Galéria
Rómsky hlások opäť nesklamal: Výkony hodné profesionálov
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM