Michaela Mozolányová Krimi

Vodič (63) pod vplyvom, spolujazdec (47) ťažko zranený: Traktor s prívesom zišiel z cesty a prevrátil sa

Vodič (63) traktora sa podľa polície pravdepodobne dostatočne nevenoval riadeniu, zišiel z cesty a prevrátil sa. Pri dychovej skúške mu zistili alkohol. Jeho spolujazdec počas nehody sa ťažko zranil.

Ilustračný obrázok k článku Vodič (63) pod vplyvom, spolujazdec (47) ťažko zranený: Traktor s prívesom zišiel z cesty a prevrátil sa
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V stredu okolo štvrť na šesť došlo pri obci Sucháň k dopravnej nehode. Traktor s nákladným prívesom, ktorý viedol vodič (63) zo Sucháňa, zišiel z cesty a prevrátil sa. Podľa policajnej hovorkyne Márie Faltániovej, išiel vodič (63) na traktore v smere jazdy Plachtinské Lazy – Sucháň a pravdepodobne sa dostatočne nevenoval riadeniu traktora, následkom čoho zišiel vpravo mimo cestu, kde sa s traktorom a s prívesom prevrátil na pravú stranu.

„Pri dychovej skúške u vodiča zistili alkohol, namerali mu 0,77 miligramu alkoholu, čo je 1,6 promile. Škoda na traktore a prívese je odhadnutá na 600 eur. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania,“ uviedla Mária Faltániová. Vodičov spolujazdec (47), taktiež z obce Sucháň, utrpel poranenie pravej ruky s predbežnou dobou liečenia viac ako 42 dní.

Foto: KR PZ

Traktor s prívesom zišiel z cesty a prevrátil sa
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM