Ľubomíra Karmanová Správy

Vyberte si v predstihu, ktorá akcia je podľa vášho gusta: Čo môžete zažiť cez víkend v našom meste?

Nejaký ten oddych nikdy nezaškodí. A dobre zrelaxovať sa dá aj v našom meste. Ak rozmýšľate, čo si počas voľných dní počať v Lučenci, ponúkame vám šikovný prehľad. Vybrali sme niekoľko našich tipov na tento víkend, ktoré by vás mohli osloviť.

Ilustračný obrázok k článku Vyberte si v predstihu, ktorá akcia je podľa vášho gusta: Čo môžete zažiť cez víkend v našom meste?
Zdroj: TASR

Opatovská vianočná veselica

11. decembra, 16.00 hod., autobusová zastávka Poľana

Bohatý kultúrny program, vianočné koledy, súťaže pre deti a vianočný punč nesmie chýbať na žiadnej vianočnej veselici. Tá opatovská sa rozvonia aj vianočnou kapustnicou, chystá sa totiž 1. ročník súťaže vo varení kapustnice.

Semafor party

11. decembra, 20.00 hod., Music NYC club, pri kine Apollo

Skvelá party pre slobodných, aj zadaných. Označte sa farbou a dajte tak najavo s kým sa chcete baviť. New York music klub ponúka fantastickú zábavu až do rána.

Malý vianočný trh šikovných rúk

12. decembra, 8.00 hod., Mestská tržnica

Na tržnici si v sobotu okrem tradičných produktov budete môcť zakúpiť aj netradičné. Členovia občianskych združení, klienti sociálnych zariadení a žiaci lučenských škôl tržnicu zaplavia tými najoriginálnejšími handmade výrobkami.

Vianočný koncert Kataríny Koščovej

12. decembra, 15.00 hod., OC Galéria

V sobotu sa budete môcť vianočnej atmosféry doslova dotknúť. OC Galéria pre vás pripravila Vianočný koncert Kataríny Koščovej, ktorý ohreje vaše srdce a navodí sviatočnú pohodu. Príďte s rodinkou nasať čaro Vianoc.

Bez ladu a skladu

12. decembra, 19.00 hod., Mestská tržnica

Po dlhých rokoch v Lučenci vystúpi legenda československej alternatívnej scény BEZ LADU A SKLADU! Kapela, ktorú netreba obzvlášť predstavovať. Kapela, ktorá v počiatkoch, ešte v ére socializmu, vždy lavírovala na hranici ilegality. Skladby ako Udavač, Anča, Parné valce, Píšte všetci modrým perom, či iné sa stali symbolom hudobnej alternatívy svojej doby.

Koncert duchovnej hudby

13. decembra, 19.00 hod., Katolícky kostol

Skladby od A. Dvořáka, F. Schuberta, G. F. Handela zaznejú v podaní spevákov Jana Honeka a Filipa Hlavinku. Na organe zahrá Jozef Vaška. Koncert sa uskutoční pod záštitou viceprimátora Pavla Baculíka.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM