Monika Vengrínová Krimi

Železničné nešťastie: Lučenčana (†48) zrazil vlak, utrpel devastačné zranenia!

Na železničnej trati došlo k nešťastiu, ktoré sa žiaľ skončilo smrťou. Vlak Čingov zrazil muža (†48) z Lučenca a ten zrážku neprežil.

Ilustračný obrázok k článku Železničné nešťastie: Lučenčana (†48) zrazil vlak, utrpel devastačné zranenia!
Zdroj: TASR

K železničnej tragédii došlo v utorok približne o 12.45 hodine na trase Poprad-Tatry – Vydrník . „Rušňovodič uviedol, že vo vzdialenosti 100 metrov od čela rušňa uvidel osobu, ktorá sedela v koľajisku bokom v smere jazdy v prvej dopravnej koľaji. Po zistení tejto skutočnosti okamžite použil rýchločinné brzdenie so zvukovou návesťou, ale pre krátku vzdialenosť nedokázal zrážke zabrániť,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru Daniel Džobaník.

Podľa slov hovorcu tiež rušňovodič uviedol, že v blízkosti trate a uvedenej osoby nespozoroval žiadnych iných ľudí. O uvedenej udalosti potom telefonicky vyrozumel službukonajúceho regionálneho dispečera.

Ohliadajúci lekár na mieste už konštatoval smrť následkom devastačných poranení po zrážke s vlakom, pričom nariadil vykonať pitvu. Prípad vyšetruje železničná polícia v Poprade ako prečin usmrtenia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM