Jakub Forgács Krimi

Žena z okresu Lučenec čelí obvineniu. Podvodom mala obrať dôchodcu o stovky eur

Policajti zadržali ženu (43), ktorá si v prípade dokázania viny poriadne zavarí. Pozrite, čo si podľa mužov zákona dovolila na dôchodcu priamo v jeho dome!

Ilustračný obrázok k článku Žena z okresu Lučenec čelí obvineniu. Podvodom mala obrať dôchodcu o stovky eur
Zdroj: TASR

Michalovskí policajti vypátrali a zo spáchania prečinu podvodu obvinili Renátu (43) z okresu Lučenec. „Obvinená žena v polovici júna tohto roku v obedňajších hodinách, vošla cez otvorenú bránu na dvor rodinného domu v obci Lastomír. Po zazvonení jej dvere otvoril dôchodca (91), ktorý v dome býva spolu so svojou o dva roky mladšou manželkou,“ uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Žena sa vydávala za pracovníčku zo sociálnej poisťovne a uviedla mu, že im doniesla vankúš na ohrev kolien a podložku na matrac. Tvrdila, že jej manželka to má zadarmo v rámci starostlivosti a on má za veci zaplatiť polovicu. Vypýtala si od neho hotovosť vo výške 400 eur s tým, že 200 eur mu bude neskôr vrátených. Ako darček mu dala sadu šálok,“ pokračoval hovorca.

„Hneď potom čo jej dôchodca v domnienke, že ide pracovníčkou sociálnej poisťovne, dal hotovosť 400 eur z domu vybehla a z miesta odišla,“ dodal Szabó so slovami, že obvinenej žene v prípade dokázania viny hrozí až dvojročné väzenie.

Čítajte tiež:

FOTO z miesta vážnej nehody pri Lučenci. Pri zrážke aj ťažko zranený!

Nenechajte sa oklamať podvodníkom! Na Slovensku úraduje falošný exekútor

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM