Ľubomíra Karmanová Rôzne

Známa lučenská kaderníčka to prezradila: S týmito účesmi na plese zažiarite

Na plese chce byť každá dáma tým najkrajším šperkom svojho partnera. Preto sledovanie módnych trendov nie je na zahodenie a každý dobrý tip sa môže hodiť. Tentokrát sme oslovili známu kaderníčku, aby dámam poradila, aké účesy sú túto sezónu in.

Ilustračný obrázok k článku Známa lučenská kaderníčka to prezradila: S týmito účesmi na plese zažiarite
Zdroj: Dnes24.sk

Ples je spoločenskou udalosťou, na ktorej chce byť každá dáma krásna a jedinečná. Šaty, šperky, vlasy, to všetko musí tvoriť harmonický look. Dámy, ktoré chcú na plese zažiariť, sa zvyčajne zveria do rúk profesionála. Známa vlasová stylistka Majka Práznovská nám prezradila, aké trendy udáva v účesoch pani móda túto plesovú sezónu.

„Pre túto plesovú sezónu svetoznámi hairstylisti vytvorili niekoľko kolekcií. Tak ako uplynulú sezónu, tak aj túto majú zelenú objemné hladké výčesy, situované na temene hlavy, ktoré je možné kombinovať s vytláčanými vlnami,“ prezradila odborníčka. Nič nepokazíte ani štruktúrovanými účesmi a veľký boom zažíva aj zapletanie vlasov v akejkoľvek forme posadeného výčesu.

„Trendy sú aj hladké asymetrické výčesy, či elegantné glamour vlny. Veľký návrat zaznamenávajú aj čelenky v podobe šperku. Tie sú vhodné nielen pre dlhé vlasy, práve naopak, ponúkajú riešenie pre krátky účes, ktorý povýšia na slávnostný,“ domnieva sa Majka.

Podľa nej Lučenčanky majú veľmi vycibrený vkus a zvyčajne vedia, čo im pristane. Napriek tomu, sa s dôverou zveria do rúk odborníkom. Vtedy začne v salóne konzultácia o štýle šiat, doplnkoch a v závislosti od týchto skutočností príde na rad tvorba samotného účesu. Majka už z vlasov jej zákazníčiek vykúzlila množstvo nádherných účesov, možno sa ich fotografie v našej galérii stanú inšpiráciou aj pre váš dokonalý plesový look.

Môže vás zaujímať:

Plesovú sezónu v Lučenci otvorí ružový ples: Hostia sa môžu tešiť na záplavu ruží, pečené prasa, aj žijúcu legendu

Plesová sezóna je tu a vy neviete, kam sa ísť zabaviť? 10 tipov na plesy a zábavy v Lučenci a okolí

Plesová sezóna v plnom prúde: 5 rád odborníčky z Lučenca ako v spoločnosti nespraviť trapas

Vlasy sú korunou krásy: Nechajte sa inšpirovať tymito plesovými účesmi
18
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM