Monika Földešiová Rôzne

ADOPTUJTE PSÍKA: Títo havkáči hľadajú nový domov

Prinášame vám fotky tých psíkov, ktorých potrebujeme akútne umiestniť do nových domovov. Pozrite na tie tváre, jeden z nich je stvorený možno práve pre vás.

Ilustračný obrázok k článku ADOPTUJTE PSÍKA: Títo havkáči hľadajú nový domov
Zdroj: Dnes24.sk

V spolupráci s OZ Pes v núdzi sa snažíme urobiť psíkov šťastnejšími. Aj prostredníctvom nášho regionálneho portálu im chceme nájsť nové miesto, kde ich čaká lepší osud.
Pozrite sa na nich, chytili vás za srdce?

AXA

Je to fenka kríženca vlčiaka, ktorú vrátili do útulku noví majitelia po 2 rokoch preto, lebo sa okrem iného bojí búrky, vody, nechce sa kúpať a nepríde na zavolanie. Namiesto toho, aby ju zbavili strachu, ju radšej odložili tam, z kade si ju aj vzali :( Naučená je žiť v rodinnom dome. V koterci veľmi trpí, je nervózna a chudne. Súrne hľadáme niekoho, kto sa o ňu s láskou postará.

DŽAIRO

Je to asi ročný kríženec, ktorý sa túlal po dedinách a hľadal niečo pod zub. Je hravý, dobrý strážca a dokonca aj špekulant, ktorého len tak neprekabátite. So psami sa znáša, zo začiatku však trošku vyrýva, napokon si zvykne a potom sa hrá. Je vhodný do rodinného domu aj k starším, nie je vhodný k malým deťom.

GOIA

1,5 ročná fenka kríženca labradora, je veľmi milej povahy, hneď sa vyvalí na chrbát a nechá si škrabkať bruško :) Je prítulná, hravá, vhodná do rodiny aj k deťom.

UŠKA

Je to asi ročná fenka, kríženec ovčiaka. Má veľmi milú povahu, zo začiatku je však mierne plachá a k cudzím nedôverčivá. Vrátili nám ju z domova po roku, kde žila v byte a teraz musela chudina ísť do koterca, kde veľmi smúti. Potrebuje súrne nový domov.

Fotky psíkov nájdete vo fotogalérii
Všetky psíky sú očkované aj kastrované

Informujte sa na tel. čísle 0948 213 214 alebo napíšte mail na pesvnudzi@gmail.com

Adoptujte psíka: Títo havkáči hľadajú nový domov
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM