Ľubomíra Karmanová Krimi

Polícia: Bezdomovkyňa (54) pichla svojho druha (†38) nožom rovno do hrudníka, hrozí jej až 12 rokov!

Zo zabitia obvinili bezdomovkyňu, ktorá podľa polície spôsobila smrteľné zranenie svojmu druhovi. Za tento zločin jej hrozí 9 až 12 rokov.

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Bezdomovkyňa (54) pichla svojho druha (†38) nožom rovno do hrudníka, hrozí jej až 12 rokov!
Zdroj: TASR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, vyšetrovateľ vo Veľkom Krtíši obvinil zo zločinu zabitia 54-ročnú ženu z Opatovskej Novej Vsi. „Ide o bezdomovkyňu, ktorá sa zdržiava v meste Veľký Krtíš,“ priblížila hovorkyňa. Podľa polície obvinená v noci zo 7.6. na 8.6., v chatrči, ktorá sa nachádza v krovinatom poraste nad areálom objektu na ulici Osloboditeľov vo Veľkom Krtíši, spôsobila smrteľné zranenie 38-ročnému mužovi z Bušiniec, s ktorým žila ako družka.

„Po tom ako bola v inkriminovanej dobe mužom napadnutá drevenou palicou, následne po incidente v čase, keď poškodený vchádzal do chatrče, ho bez udania dôvodu jedenkrát pichla kuchynským nožom do ľavej strany hrudníka, čím mu spôsobila bodnorezné poranenie, ktorému poškodený na mieste podľahol,“ uviedla Faltányiová.

Ako ďalej dodala, podozrivá bola zadržaná. Po vykonaní procesných úkonov ju vyšetrovateľ umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na jej väzobné stíhanie. Za tento zločin, ktorého sa dopustila na chránenej osobe, môže byť potrestaná odňatím slobody na 9 až 12 rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM