Michaela Mozolányová Kultúra Kultúra

Bláznivá komédia v lučeneckom divadle: Tešiť sa môžete aj na populárneho herca Lukáša Pelča

Bláznivú, uletenú, miestami absurdnú komédiu Hlava medúzy predstavia už čoskoro na divadelných doskách miestneho Divadla B. S. Timravy. V hlavnej úlohe budú mladí herci, študenti VŠMU z Divadla Lab, medzi ktorými nebude chýbať ani Lučenčan Lukáš Pelč známy aj z televízie.

Ilustračný obrázok k článku Bláznivá komédia v lučeneckom divadle: Tešiť sa môžete aj na populárneho herca Lukáša Pelča

Diváci budú mať možnosť uvidieť v akcii aj Lučenčana Lukáša Pelča, známeho z reklamy, seriálu Panelák a najnovšie aj z filmu Kandidát ktorý sa tak opäť vráti na domáce divadelné dosky. Predstavenie je na programe vo štvrtok, 14. novembra o 18.00 hod., v lučeneckom Divadle B. S. Timravy.

Zápletka je jednoduchá. Jedného dňa jeden mladý muž čaká na milenku svojho dobrého priateľa. Šofér, ktorý obvykle vozí madam pred dom onoho mladého muža, však tento krát neprivezie madam, ale akýsi kufor. Rozprúdi sa tak vír udalostí, ktoré mladému mužovi (i mnohým iným) poriadne zamotajú hlavu.

Hlava medúzy je komédia v trinástich výstupoch, bez prestávky. Päť šarmantne podivných postáv, rokfort, Beaujolais a jazz. To všetko nájdete v predstavení, ktoré sa mladí študenti VŠMU pod vedením režiséra Michaela Vyskočániho a dramaturgičky Andrey Bučkovej rozhodli naštudovať pre divadlo LAB. Už v roku 1992 ju prvý krát priniesol na dosky Divadla na Korze Milan Lasica, kde dosiahla veľký úspech.

Hlava medúzy je výzvou nielen pre režiséra, ale i pre hercov, ktorí vďaka brilantne napísanému textu majú možnosť vytvoriť nezabudnuteľný herecký koncert.

Obsadenie: Cyril Žolnír, Lukáš Pelč, Jozef Jurčišin Kukľa, Veronika Strapková, Michal Thomasy, Dominik Gajdoš. Dĺžka: 80 minút Vstupné: 4 eurá

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM