Michaela Mozolányová Kultúra

Blížia sa veľkolepé Dni mesta: Pozrite, aké novinky vás čakajú

Tradičný program podujatí s názvom III. Lučenské hodovanie – Dni mesta Lučenec 2014 odštartuje už vo štvrtok 21. augusta a trvať bude štyri dni. Lučenčania ale i návštevníci mesta sa môžu tešiť na bohatý kultúrny program, v ktorom si každý nájde niečo pre seba...

Ilustračný obrázok k článku Blížia sa veľkolepé Dni mesta: Pozrite, aké novinky vás čakajú
Zdroj: Dnes24.sk

Počas veľkolepého podujatia pod názvom III. Lučenské hodovanie – Dni mesta Lučenec 2014 sa v štyroch dňoch prináša do mesta množstvo koncertov, aktivít, dobrej nálady a stretnutia obyvateľov v uliciach mesta na sklonku letných prázdnin. Z pôvodného Lučenského jarmoku sa za posledné roky vyvinulo masívne, multimediálne podujatie.

Ako povedal spoluorganizátor podujatia Stanislav Spišiak ml., tohtoročné hodovanie prichádza v ešte väčšom rozsahu a s viacerými novinkami. „Medzi tohtoročné novinky môžme zaradiť detské rozprávkové pódium v cirkusovom šapitó, netradičný rekord so zápisom do knihy rekordov pri ktorom sa bude stavať maketa Lučenca a počas Mega street dance party pribudne tretie tanečné pódium, ktoré bude v cirkusovom šapitó. Niekoľko ďalších zaujímavých noviniek je rozpracovaných, ale ešte o nich hovoriť nechcem,“ povedal.

Ďalšou skvelou správou hlavne pre milovníkov zlatého moku bude zvýšená kapacita miest na sedenie pre návštevníkov pivného festu a aj rozšírený sortiment pív. K ochutnaniu bude k dispozícii takmer 60 druhov zlatistého moku.

Jednou z hlavných snáh organizátorov je však podľa Spišiaka udržiavať čisté a pekné prostredie počas akcie a preto budú na mieste posilnené aj upratovacie čaty, ktoré budú v permanencii nepretržite. „Upratovacie čaty zabezpečí mesto Lučenec, ale zároveň by som chcel požiadať občanov aby taktiež prispievali k čistote a peknému prostrediu tým, že budú odhadzovať odpadky do koša,“ dodal na margo poriadku v meste počas akcie.

Program Dní mesta Lučenec si môžete pozrieť TU: KOMPLETNÝ PROGRAM: Na toto všetko sa môžeme tešiť počas Dní mesta Lučenec

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM