Simona Husaniková Kultúra

Cesta zvieracou ríšou: Aj takto sa oslavoval Deň detí v Lučenci

1. jún už tradične patrí tým najmenším, ale i dospelákom, ktorí si v sebe zachovali navždy kus dieťaťa. Pozrite si fotogalériu toho, ako sa Deň detí oslavoval v Lučenci.

Ilustračný obrázok k článku Cesta zvieracou ríšou: Aj takto sa oslavoval Deň detí v Lučenci
Foto: Simona Husaníková / Zdroj: Dnes24.sk

Program sa začal v sobotu ráno o 9:30 v Mestskom parku. Hneď od jeho začiatku sa začalo zbierať veľké množstvo malých i veľkých. Pre tých najmenších bola po registrácii pripravená cesta zvieracím lesom, kde mali plniť rôzne zaujímavé úlohy (prejsť bludiskom, počítať a hľadať potravu pre prasiatka, muchy a lienky pre žaby, dokázať v preťahovaní lanom, že sú silnejší ako lev, poskladať papagája a mnohé iné). Za každú úlohu, ktorú deti splnili dostali pečiatku. Každý zúčastnený, ktorý takto prešiel zvieracou ríšou dostal sladkú odmenu a drobné občerstvenie

Týmto sa však program neskončil. Detičky si mohli pozrieť výstavu malých lietadiel, snažili sa chytiť auto na diaľkové ovládanie, pozreli si vystúpenie mažoretiek, rôzne spevácke čísla a obrovský úspech mal aj kynologický klub, v ktorom cvičitelia predviedli, čo všetko dokážu ich psíkovia.

Túto sobotu bol park plný vysmiatych detských tváričiek, z ktorých sa dala vyčítať spokojnosť a túžba, aby bol takýto skvelý Deň detí minimálne každý deň. :)

Deň detí v Lučenci
39
Galéria
Foto: Simona Husaníková / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM