Michaela Mozolányová Krimi

Ďalší sexuálny teror: Muž strkal do ženy sklenenú fľašu a hasil na nej cigarety

44-ročný Augustín znásilňoval svoju manželku Andreu sklenenou fľašou a na prsiach jej hasil špaky od cigariet. Na políciu sa rozhodla ísť až po tom, čo sa jej opitý vyhrážal zabitím sekerou.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší sexuálny teror: Muž strkal do ženy sklenenú fľašu a hasil na nej cigarety
Zdroj: TASR

Skutočné peklo si vytrpela Andrea z obce Širkovce v okrese Rimavská Sobota pri svojom manželovi. Bála sa ísť na políciu, pretože Augustín sa jej vyhrážal zabitím. Radšej trpela a myslela si, že teror sa raz skončí.

"Bála som sa, vyhrážal sa mi, že ma zabije, poreže, znetvorí ma, nos a ústa mi odreže, oči vyberie…neodvážila som sa nikomu to povedať,“ povedala pre portál noviny.sk Andrea.

Oznámiť všetko na polícií bola donútená až po tom, čo sa jej manžel vyhrážal, že ju zabije sekerou. Andrea pre portál noviny.sk ďalej prezradila, že najhoršou pre ňu bola noc zo 4. septembra. Augustín ju mal týrať celých 6 hodín. „Od jedenástej večera do rána do piatej ma trápil, bil ma, na prsiach mi hasil cigarety, do pošvy mi strčil sklenenú fľašu a znásilnil ma,“ opisuje na portáli noviny.sk.

Obvinený muž je momentálne vo väzbe, ale Andrea sa obáva situácie, keď sa vráti domov. „44-ročného muža vyšetrovateľ obvinil zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby, za čo hrozí 3 až 8-ročné väzenie,“ povedala hovorkyňa policajného zboru Mária Faltániová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM