Michaela Mozolányová Rôzne

Deň detí v Lučenci: TU sa drobci istotne zabavia!

Pri príležitosti Medzinárodného dňa detí sú v Lučenci pripravené zaujímavé podujatia. Pozrite sa, čo sa bude diať.

Ilustračný obrázok k článku Deň detí v Lučenci: TU sa drobci istotne zabavia!
Foto: Simona Husaníková / Zdroj: Dnes24.sk

Tak ako aj po minulé roky, mesto Lučenec si už tradične aj v tomto roku pripravilo na nedeľu oslavu Medzinárodného dňa detí v mestskom parku. Témou tohtoročného podujatia je rozprávka Snehulienka a sedem trpaslíkov.

Dobrodružná cesta začarovaným lesom

Deti počas dobrodružnej cesty začarovaným lesom stretnú postavičky z tejto legendárnej rozprávky. Pripravené pre ne budú hádanky, hry a súťaže, skákacie hrady, kultúrny program, maľovanie na tvár, balóniky, cukrová vata a mnoho iného. Navyše, všetky deti ktoré sa zaregistrujú a prejdú všetky stanovištia dostanú občerstvenie, a ich registračné kartičky budú zaradené do peknej tomboly.

Registrácia detí bude prebiehať od 09:30 hod. do 12:00 hodiny a poplatok za ňu vás výjde na 1 euro. Organizátori sľubujú, že podujatie sa bude konať za každého počasia.

Miro Jaroš – Koncert pre deti a rodičov

Po dopoludňajšom programe v mestskom parku, budú oslavy MDD pokračovať aj na Námestí republiky koncertom známeho speváka Mira Jaroša a jeho kapely. Ako predskokani sa vám predstavia aj lučenské kapely. Miro Jaroš má vo svojom repertoári aj pesničky pre deti a teda toto vystúpenie bude zamerané hlavne na ne. Súčasťou koncertu bude aj vyhlásenie súťaže Do práce na bicykli, ktorá u nás prebiehala celý mesiac.

Foto: ilustračné

MDD-Lucenec-Plagat
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM