Ľubomíra Karmanová Krimi

Emilovi (56) sa do basy nechce: Policajti po ňom rozbehli pátranie, za ušami má toho viac!

Policajti prosia o pomoc pri pátraní po mužovi, ktorý nenastúpil do výkonu trestu. Bol na neho vydaný európsky zatýkací rozkaz.

Ilustračný obrázok k článku Emilovi (56) sa do basy nechce: Policajti po ňom rozbehli pátranie, za ušami má toho viac!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia v Rimavskej Sobote sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po hľadanom 56-ročnom Emilovi BALOGOVI z Rimavskej Soboty. Na hľadaného bol Krajským súdom Banská Bystrica vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu v trestnej veci spáchania zločinu podvodu.

„Okresným súdom Rimavská Sobota bol na neho vydaný európsky zatýkací rozkaz pre spáchanie pokračovacieho zločinu podvodu,“ informovala policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Podľa informácií, ktoré muži zákona získali aj z iných štátov Európskej únie, hľadaný aj ako člen organizovanej skupiny sa v súčasnej dobe pohybuje na rôznych miestach na Slovensku, ale aj iných štátoch Európskej únie ako Maďarsko, Rakúsko a Česká republika.

„Stále pokračuje v páchaní obdobnej trestnej činnosti so spôsobovaním nemalých finančných škôd iným osobám,“ dodala Faltániová.

Popis osoby: je vysoký 176 až 180 cm, je strednej postavy, má oválnu tvár, hnedé oči a čierne vlasy.

Polícia prosí občanov, aby akékoľvek informácie o hľadaných mužoch oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č.158.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM