Boris Macko Samospráva

FOTO: Ďalší chodník v Lučenci rozkopaný. Kedy by sme mohli chodiť po novom?

V centre Lučenca panuje čulý ruch. Chodník pri daňovom úrade prechádza rekonštrukciou. Pozrite si aktuálne zábery z miesta!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Ďalší chodník v Lučenci rozkopaný. Kedy by sme mohli chodiť po novom?
20
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk

Začiatkom tohto týždňa 5. decembra sme poukázali na to, že chodník pri daňovom úrade na Novohradskej ulici nie je stále opravený, hoci bol v pláne. Práce sa napokon predsa len rozbehli. Stihnú ho opraviť do konca roka?

„S prácami sme začali teraz, mali by sme to stihnúť do konca roka,“ povedali nám robotníci na Novohradskej ulici s tým, že chodník by mal byť zo zámkovej dlažby.

„Na všetkých úsekoch ciest a chodníkoch, ktoré malo mesto v harmonograme na tento rok majú byť práce hotové do 31.12. 2016,“ potvrdila slová chlapov zo stavby hovorkyňa mesta Michaela Hrnčiarová.

V Lučenci sú dokončené úseky na Adyho, či rekonštrukcia Slepej ulice. Okrem spomínanej Novohradskej prebiehajú rekonštrukcie chodníkov ešte na Partizánskej ulici pri škôlke a Vajanského ulici na úseku od vjazdu do základnej školy po Ulicu Wagnera. Na rekonštrukciu ciest a chodníkov vyčlenilo mesto v tomto roku 850 000 eur.

Pozrite si v galérii práce na rekonštrukcii chodníka na Novohradskej ulici pri daňovom úrade!

V OBRAZOCH: Chodník na Novohradskej ulici pri Daňovom úrade opravujú
20
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM