Boris Macko Rôzne

FOTO: Dokončený chodník, no lučeneckí vodiči hromžia. Pri prácach odkrojili z cesty

Mnoho Lučenčanov sa potešilo, keď koncom minulého roka opravili rozbitý chodník na Novohradskej ulici. Vyzerá dobre, má to však háčik!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Dokončený chodník, no lučeneckí vodiči hromžia. Pri prácach odkrojili z cesty
12
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: Dnes24.sk

Lučenčania sa už niekoľko týždňov môžu prejsť po opravenom chodníku pred daňovým úradom na Novohradskej ulici. Problémom je ale medzera, ktorá vznikla kvôli tomu, že pri prácach odrezali okraj cesty. Vpĺňa ju zmes hliny a štrku. Šoféri, ktorí tu parkujú autá, často hromžia.

Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk

„Je to nerovné a hlavne ak má niekto nízko podvozok, či nárazník môže mať problém. Všimol som si, že niektorí vodiči radšej neparkujú auto až úplne k obrubníku a trčia viac do cesty,“ zhodnotil situáciu jeden z lučeneckých šoférov Michal.

Keďže chodník dalo opraviť mesto, obrátili sme sa na lučeneckú radnicu, či o probléme vie a ako ho bude riešiť. Lučeneckých vodičov poteší, že ide len o dočasný stav. „Jedná sa o nedokončenú stavbu z dôvodu poveternostných podmienok, kedy nebolo možné uloženie asfaltu. Bude kompletne dokončená akonáhle sa začne vyrábať asfaltový povrch,“ informovala hovorkyňa mesta Michaela Hrnčiarová.

Pozrite si problematický úsek v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Okraj cesty na Novohradskej ulici v Lučenci čaká oprava
12
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM