Boris Macko Rôzne

FOTO: Kam zaparkovať bicykel v Lučenci? Pribudol nový stojan a nemá byť jediný

S prichádzajúcou jarou sa objavuje aj čoraz viac cyklistov. Tí musia riešiť dilemu, kde môžu v meste nechať svoj bicykel.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Kam zaparkovať bicykel v Lučenci? Pribudol nový stojan a nemá byť jediný
15
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: Dnes24.sk

V uliciach Lučenca už teraz s príchodom jari čoraz častejšie vídať cyklistov. Nečudo, nemusia čakať na autobus a sú rýchlejší, ako keby išli peši. No majú podobnú dilemu ako motoristi s autom – kam s bicyklom. Našťastie sú v meste stojany, kam môžu svojho dvojkolesového tátoša odložiť.

Otázkou ale je, či je stojanov na bicykle dosť, navyše aj plán mesta počíta s montážou nových stojanov. „Nedávno sme jeden nový nainštalovali na Kubínyiho námestí pred Mestským informačným centrom. Ďalšie budú pribúdať po zvážení podnetov a finančných možností mesta,“ informoval Ján Šnúrik z lučeneckého mestského úradu.

Cyklistom teda ostáva len dúfať, že aj v tomto roku pribudnú ďalšie nové stojany. Viacero ich možno nájsť na Námestí republiky, ďalšie sú pred budovou YMCA, poštou na Novohradskej, Synagógou, či mestským úradom. Spomínaný nový stojan je pred informačným centrom na Kubínyiho námestí.

V OBRAZOCH: V Lučenci chce mesto namontovať ďalšie stojany na bicykle
15
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM