Katarína Oravská Rôzne

FOTO kráľovien jesene s účesmi na stužkovú: Pozrite, čo vyčarovali mladé baby na hlavách modeliek!

Budúce kozmetičky a kaderníčky si zmerali sily v súťaži. Líčiť mali na tému Kráľovná jesene a vytvoriť účes na stužkovú. Ako sa im to podarilo si pozrite sami.

Ilustračný obrázok k článku FOTO kráľovien jesene s účesmi na stužkovú: Pozrite, čo vyčarovali mladé baby na hlavách modeliek!
Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž preverila zručnosti žiačok odborov kozmetička – vizážistka a kaderníčka zo Strednej odbornej školy hotelových služieb a dopravy. „Morálnou i odbornou podporou pre nich boli ich majsterky odbornej praxe, ktoré však do samotnej súťaže nemohli zasahovať svojou pomocou či radou,“ povedala Lucia Spodniaková zo Strednej odbornej školy hotelových služieb a dopravy v Lučenci.

Promenáda

Moderovanie a fotografovanie podujatia zabezpečili tiež študenti. Kozmetičky zo všetkých ročníkov sa museli popasovať s líčením na tému Kráľovná jesene, ich zástupkyne boli aj v odbornej porote. Kaderníčky z tretieho ročníka tvarovali účesy na stužkové slávnosti. Líčenie aj účes museli vzládnuť za stanovený čas.

Podujatie sa konalo v Reštaurácii Hviezda. „Vyvrcholením súťaže bola slávnostná promenáda modelov v reštaurácii, kde sa aj samotní hostia mali možnosť kochať šikovnosťou našich žiačok,“ uviedla Spodniaková.

Ako dodala, v podobných súťažiach chcú pokračovať aj naďalej. Najbližšie sa môžeme tešiť na plesové či valentínske témy.

Výsledky

V súťažnej kategórii Kráľovná jesene na 1. mieste umiestnila Michaela Chovanová so svojím modelkou Dominikou Oláhovou. Obe sú žiačky tretieho ročníka. 2. miesto obsadila Michaela Molnárová a svoje líčenie predviedla na Juliane Melichovej. Tieto žiačky momentálne navštevujú štvrtý ročník. Na 3. mieste sa pekne umiestnila žiačka iba prvého ročníka Andrea Brandová so svojou spolužiačkou Martinou Hroncovou. Cenu útechy si v tejto súťaži odnášajú Michaela Piecková so svojou modelkou Denisou Oláhovou.

V súťažnej kategórii Stužková slávnosť si 1. miesto zaslúžila Michaela Hudecová, ktorá česala Lenku Belányovú. 2. miesto odborná porota udelila Margaréte Havrlovej, ktorá pripravovala účes Aničke Franekovej. Na peknom 3. mieste sa umiestnila Denisa Molnárová so svojim účesom, ktorý predviedla na Janke Červenákovej. Cenu útechu si zaslúžila i Mária Šťuková.

Foto: Tomáš Kocka

Kráľovné jesene s účesmi na stužkovú
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM