Krimi

FOTO: Muža zrazilo v Lučenci auto. Polícia pátra po svedkoch nehody

Nespoznávate osoby na fotkách? Ich výpovede by podľa slov polície mohli veľkou mierou prispieť k objasneniu dopravnej nehody.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Muža zrazilo v Lučenci auto. Polícia pátra po svedkoch nehody
2
Galéria

Okresný dopravný inšpektorát v Lučenci vykonáva vyšetrovanie vo veci prečinu „Ublíženia na zdraví“, ku ktorému došlo pri dopravnej nehode dňa 31. decembra 2018 v čase o 18:10 v Lučenci na Námestí republiky. Informovala o tom banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„Nehoda sa stala v križovatke s miestnou komunikáciou vedúcou do podzemných garáží tamojšieho obchodného centra. Došlo tu k stretu osobného auta Audi a chodca prechádzajúceho cez cestu. Chodec pri nehode utrpel ťažké zranenia,“ povedala Kováčiková.

„Z okolia miesta dopravnej nehody sa podarilo zabezpečiť kamerový záznam, kde je vidieť troch prechádzajúcich chodcov, ktorých výpovede by mohli veľkou mierou prispieť k objasneniu a priebehu dopravnej nehody,“ dodala policajná hovorkyňa.

Polícia sa obracia na občanov s prosbou o pomoc a spoluprácu pri stotožnení troch osôb na fotografiách. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli napomôcť k zisteniu ich totožnosti, oznámte na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru, na známom telefónnom čísle 158 alebo prostredníctvom oficiálnej stránky polície na sociálnej sieti Facebook.

Ńespoznávate osoby na fotkách? Mohli byť svedkami nehody v Lučenci
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM