Krimi

FOTO: Podvodník z izby „De Lux“: Polícia hľadá muža, ktorý si doprial hotel bez zaplatenia

Vo štvrtok (19.7.) polícia v Lučenci prijala trestné oznámenie od zamestnankyne lučeneckého hotela, pre podozrenie z trestného činu podvodu.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Podvodník z izby „De Lux“: Polícia hľadá muža, ktorý si doprial hotel bez zaplatenia
4
Galéria
Zdroj: KR PZ BB

V sobotu (14.7.) prišiel na recepciu hotela e-mail so žiadosťou o rezerváciu ubytovania pre osobu „Branislav Križan“. V pondelok (16.7.) okolo 12.45 hodine prišiel do hotela muž, ktorý sa predstavil ako „Branislav Križan“ a uviedol, že by mal mať rezerváciu na ubytovanie.

Predložil doklad o tom, že na polícii nahlásil stratu občianskeho preukazu a tento doklad bol na uvedené meno. Ubytovali ho v izbe „De Lux“ na tri noci. Počas doby čo bol ubytovaný sa tam stravoval (raňajky), alkohol v bare požíval počas celej doby a všetko si to nechával písať na účet.

Pobyt mal ukončiť vo štvrtok (19.7.), ale tak neurobil, kľúč od izby na recepciu nevrátil a na dverách izby mal vyvesenú tabuľku „nerušiť“. Keďže potrebovali izbu pripraviť pre iných hostí, vošli do izby a zistili, že je prázdna a muž, ktorý tam bol ubytovaný tam už nemá žiadne veci.

Odišiel skôr ako mal a nechal nevyplatený účet za ubytovanie s raňajkami za tri noci a účet za konzumáciu v bare. Celkovo takto spôsobil majiteľovi hotela škodu takmer 417 eur.

„Polícia v Lučenci túto vec preveruje a zisťuje totožnosť neznámeho muža. O pomoc žiadame aj občanov, ak tohto podozrivého muža spoznali, alebo majú o ňom akékoľvek informácie, aby ich oznámili na telefónnom čísle 158,“ informovala Mária Faltániová, hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici.

Hľadaný podvodník
4
Galéria
Zdroj: KR PZ BB
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM