Boris Macko Rôzne

FOTO: Pred lučeneckou radnicou je opäť rušno. Prečo musia ľudia trpieť obmedzenia?

V týchto dňoch je pohyb po chodníku pri historickej radnici obmedzený. Robotníci robia na dlažbe, ktorá bola osadená len nedávno. Vieme dôvod!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Pred lučeneckou radnicou je opäť rušno. Prečo musia ľudia trpieť obmedzenia?
14
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: Dnes24.sk

Na Kubínyiho námestí pri historickej radnici je rušno. Robotníci pracujú na dlažbe, ktorú kládli len pred niekoľkými mesiacmi. Niektorí Lučenčania si zahromžili, že pohyb chodcov je obmedzený. „Neviem, prečo to zase robia, dali sem zátarasy. Pre starších, či mamičky s kočíkmi to môže byť problém,“ zamyslel sa Lučenčan Jozef.

Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk

Ďalší sa zamýšľajú nad tým, či boli práce urobené nekvalitne a teraz treba opravovať to, čo bolo už raz urobené. Pravda je však podľa mesta niekde inde.

„Ide o pokračovanie práce z minulej jesene, ktorú museli prerušiť kvôli poveternostným vplyvom. Robotníci teraz robia na dokončení nápisu skratky Mestského informačného centra (MIC) a vzoru na dlažbe,“ vysvetlila hovorkyňa mesta Michaela Hrnčiarová.

Dodala, že práce majú byť hotové v najbližších dňoch. Lučenčania tak budú po chodníku pred informačným centrom chodiť po novej dlažbe. Treba dodať, že Kubínyiho námestie čaká ďalšia rekonštrukcia. Na blízkej Ulici Dr. Herza má pribudnúť nové Radničné námestie s množstvom zelene, ktoré bude mať oddychovú funkciu.

Pozrite si v našej galérii práce na Kubínyiho námestí!

V OBRAZOCH: Na Kubínyiho námestí robotníci finišujú s prácami na dlažbe
14
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM