Boris Macko Samospráva

FOTO: Stavebný ruch v centre Lučenca. Na známej ulici sa začalo s opravami

Cesty v zlom stave mesto postupne opravuje. Niekde však nejde všetko podľa plánu, ako tomu bolo aj v centre. Konečne sme sa však dočkali!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Stavebný ruch v centre Lučenca. Na známej ulici sa začalo s opravami
Foto: Boris Macko

Komplexnej rekonštrukcie sa nedávno dočkala Adyho ulica. Teraz sa práce začali aj na Ulici Dr. Herza. Po dlhšom čase, keď bola uzavretá, sa do povrchu konečne zahryzli stavebné stroje.

Pritom práce sa mali pôvodne začať už v polovici augusta. Nakoniec sa tak nestalo kvôli Dňom mesta a jarmoku. Vedenie mesta nechcelo počas osláv nechať ulicu rozkopanú. A to aj napriek tomu, že sa neopravuje celá, ale len jej časť vedúca popri historickej radnici.

„Predpokladaný termín ukončenia stavebných prác je 15. novembra tohto roka. Účastníkov cestnej premávky a dotknutých užívateľov subjektov sídliacich v predmetnej lokalite, žiadame o zhovievavosť,“ informovala hovorkyňa mesta Michaela Hrnčiarová.

Dodala, že vodiči by mali prispôsobiť jazdu stavu vozovky a rešpektovať prenosné dopravné značenie na uvedenej ulici počas stavebných prác. Na opravy komunikácií vyčlenilo mesto v tomto roku sumu 850 000 eur.

Pozrite si začiatok prác na ulici Dr. Herza v našej fotogalérii!

Čítajte tiež:

Ulica v centre Lučenca stále uzavretá. Prečo už mesiac čaká na rekonštrukciu?

FOTO: Vodiči, zbystrite pozornosť: V centre Lučenca opravia ďalšiu cestu

Začiatok prác na Ulici Dr. Herza
11
Galéria
Foto: Boris Macko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM