Michaela Mozolányová Krimi

FOTO: Trojica tínedžerov sa za pár hodín vlámala až do 12-tich áut!

V rukách mužov zákona skončili traja mladíci (16, 16 a 17) ktorí majú podľa polície na svedomí sériu 12 vlámačiek do áut. Dvaja z nich už boli za takýto trestný čin dokonca v minulosti odsúdení.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Trojica tínedžerov sa za pár hodín vlámala až do 12-tich áut!
Zdroj: Policajný zbor SR

K sérii vlámačiek došlo z nedele na pondelok vo Fiľakove a obci Šíd. Podľa polície sa traja mladíci Dávid (17), Marek (16) a Koloman (16) z obce Šíd vlámali celkom do 12 áut, z ktorých vymontovali autorádiá, GPS navigáciu, subwoofer, usb kľúče a iné veci.

„Majiteľom áut spôsobili zatiaľ presne nevyčíslené škody,“ uviedla Petra Vašková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici. Dvaja z mladíkov, Dávid (17) a Marek (16), boli za takýto čin v predchádzajúcich dvoch rokoch odsúdení.

„Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru vo Fiľakove už proti týmto mladíkom vzniesol obvinenie z prečinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva. Obvinení boli umiestnení do cely predbežného zadržania a bude podaný návrh na ich vzatie do vyšetrovacej väzby“ uzavrela hovorkyňa.

Séria vlamačiek
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM