Boris Macko Samospráva Samospráva

FOTO: V Lučenci sa začalo s opravou ciest. Ktorých ulíc sa týkajú?

Aj v tomto roku naplánovalo mesto opravu ciest a chodníkov. Niekde sú už hotové, iné miesta na rekonštrukciu čakajú. Budú sa rekonštruovať aj na vašej ulici?

Ilustračný obrázok k článku FOTO: V Lučenci sa začalo s opravou ciest. Ktorých ulíc sa týkajú?
Foto: Boris Macko

Vodiči, máme pre vás dôležité správy. „Mesto Lučenec vyčlenilo zo svojho rozpočtu na plánovanú rekonštrukciu ciest v meste cca 850 000 eur. Termín ukončenia prác je do konca roka 2016 v závislosti od poveternostných vplyvov počasia,“ informovala hovorkyňa mesta Michaela Hrnčiarová.

V rámci plánovanej rekonštrukcie ciest prebehla na Adyho ulici pokládka súvislého asfaltového krytu, spolu s úpravou dažďových vpustí, osvetlenia a chodníka. „Taktiež boli zhotovené spevnené plochy okolo tzv. kvetov na Rúbanisku II a chodníkov okolo nového multifunkčného ihriska tiež na Rúbanisku II,“ upresnila hovorkyňa.

V prípade iných ulíc boli pripravené projektové dokumentácie na súvislejšie opravy a rekonštrukcie nasledovných spevnených plôch. Komplexné rekonštrukcie ciest aj chodníkov sa týkajú ulíc Dr. Herza v úseku od Vajanského po Komenského ulicu, ako aj Ulicu slepej. Na Ulici Mocsáryho dá mesto opraviť cestu.

Opráv sa dočkajú aj chodníky na uliciach Novohradská – pred Daňovým úradom, Vajanského v úseku od židovského cintorína po Ul. Wágnera Partizánska pri škôlke a na Rúbanisku I priečny chodník od CBA po výškový bytový dom. V súčasnosti sa k vyššie uvedeným stavbám pripravujú vyjadrenia a stavebné povolenia.

Čítajte tiež:

FOTO: Hrad pri Lučenci ešte neodkryl všetky záhady. Aký nález odhalili vykopávky?

Nová mapa kriminality na Slovensku: Je lučenecký okres bezpečný?

Opravy komunikácií v Lučenci
6
Galéria
Foto: Boris Macko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM