Ľubomíra Karmanová Správy

FOTO z rekordnej Motorkárne: Takú účasť vraj nečakal ani Pročko

Desiaty ročník Haličskej Motorkárne účasťou prekvapil aj samotných organizátorov. Motorky, trojkolky, či štvorkolky túto malú obec doslova zaplavili. Organizátori nápor niekoľkých tisícok návštevníkov zvládli bravúrne.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z rekordnej Motorkárne: Takú účasť vraj nečakal ani Pročko
Zdroj: Dnes24.sk

Jubilejný desiaty ročník Haličskej Motorkárne prilákal do tejto malebnej dedinky viac návštevníkov, ako má samotných obyvateľov. Motorky doslova obec zaplavili a nebolo uličky, ani miesta, kde by ste nestretli nejakú dvojkolesovú mašinku. Náročné podujatie dalo zabrať aj organizátorom. „Toto bol ročník, pri ktorom bolo najviac stresu. Pred akciou som spal tak štyri hodiny, pretože už v piatok prišlo 150 motorkárov, ktorí sa tu do rána zabávali,“ povedal trochu unavený, ale spokojný Jožo Pročko.

„Bolo famózne. Atmosféra bola najlepšia. My nie sme zraz, my sme jediné európske stretnutie starých a nových motoriek. Nerobíme rozdiel medzi objemom, vekom, keď niekto príde na babete, rovnako patrí medzi nás,“ vysvetlil hlavný organizátor podujatia.

Ako ďalej prezradil, tento rok sa do Motorkárne zaregistrovalo 820 motorkárov, zúčastnilo sa jej však odhadom okolo 1200 motoriek a číslo návštevníkov sa šplhá k trom tisíckam.

Náporom náročného podujatia unavený organizátor Jožo Pročko ešte nevie, či táto fantastická akcia bude mať aj svoj 11. ročník. V každom prípade, keď sa vyspí a opäť pospomína na stretnutia s partiami a priateľmi, ktorí už desaťročie zostávajú verní Haličskej Motorkárni a vytvárajú jej neopakovateľnú atmosféru, iste neodolá zorganizovať aj ďalšie stretnutie.

Motorkárňou sa preháňalo 1200 strojov
31
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM