Michaela Mozolányová Rôzne

GALÉRIA: Vianočná nálada dorazila na námestie, trhy sú už v plnom prúde

Vianočné trhy na Námestí republiky sú v tomto momente v plnom prúde. Boli sme sa na nich pozrieť aj my s našim objektívom.

Ilustračný obrázok k článku GALÉRIA: Vianočná nálada dorazila na námestie, trhy sú už v plnom prúde
Foto: Michaela Mozolányová

Vianočné trhy sa konajú na celom lučeneckom námestí. Aj napriek chladnému počasiu sa potuluje na trhoch množstvo ľudí. Niektorí sa len tak prechádzajú, iní zháňajú vianočné darčeky.

„Prišla som sa pozrieť, čo ponúkajú predajcovia. Vládne tu príjemná a pokojná atmosféra, stretla som už množstvo známych, s ktorými som sa nestretla aj celý rok,“ povedala pre Lučenec 24 pani Anna.

„Vybrali sme sa sem s mužom aj s vnúčatkami. Chceli by sme im niečo pekné kúpiť. To je u nás už každoročná tradícia,“ prezradila pani Elena.

Na námestí nájdete približne päťdesiat stánkov s remeslami, medovinou, cukrovinkami, perníkmi či hračkami. Azda najviac ľudí sa však zdržuje pri stánkoch s vianočným punčom alebo vareným vínom.

„Náhodou sme sa tu stretli so známymi tak sme zavítali sem do stánku s vareným vínom. Trochu pokecať. Víno je veľmi dobré a hlavne zahreje v tomto počasí,“ povedal s úsmevom pán Dušan. Vianočné trhy budú konať ešte aj zajtra, tak neváhajte a príďte načerpať vianočnú náladu. Zatiaľ si ju môžete vychutnať v našej fotogalérii.

Vianočné trhy Lučenec
19
Galéria
Foto: Michaela Mozolányová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM