Rôzne

Halič je NAJ! Obec získala najviac hlasov a prvé miesto v celoslovenskej súťaži

Súťaž o NAJ mesto a obec Slovenska 2017 sa skončila koncom októbra a známe sú rebríčky umiestnení. Ako dopadli obce v Lučeneckom okrese?

Ilustračný obrázok k článku Halič je NAJ! Obec získala najviac hlasov a prvé miesto v celoslovenskej súťaži
Zdroj: slovakregion.sk

Naša rodná hruď sa pýši predovšetkým mnohými hradmi a zámkami. Sedem mesiacov verejnosť hlasovala na internetovom portáli Slovakregion v súťaži Najkrajšie mesto a obec Slovenska 2017. Kto si môže gratulovať?

NAJ obcou Slovenska 2017 sa stala suverénne Halič z okresu Lučenec. Získala 41 566 hlasov. Strieborná pozícia s počtom 15 884 hlasov patrí obci Vinodol z okresu Nitra.

Bronzová dedine Spišské Tomášovce z okresu Spišská Nová Ves. Získala len o niečo menej, a to 15 544 hlasov. A ako sa v konkurencii 2 785 obcí darilo dedinám z okresu Lučenec?

Najlepšie, až na 31. mieste, skončila z nášho okresu obec Divín. Tretia najlepšie umiestnená bola Ružiná na 45. mieste, nasledovali Tomášovce s umiestnením sa na 53 mieste.

Súťaž o NAJ mesto a obec Slovenska každoročne organizuje portál slovakregion.sk a prebieha formou internetového hlasovania. V rámci 7. ročníka súťaže bolo možné hlasovať od 1. apríla do 31. októbra.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM