Michaela Mozolányová Krimi

Nehoda skončila smrťou: Cestná tragédia si vyžiadala jeden ľudský život

Záchranári, polícia aj hasiči zasahovali pri dopravnej nehode, ktorá sa v piatok stala na ceste neďaleko Mýtnej smerom na Lučenec. Nehoda žiaľ dopadla tragicky!

Ilustračný obrázok k článku Nehoda skončila smrťou: Cestná tragédia si vyžiadala jeden ľudský život
Zdroj: TASR

Záchranári zo všetkých zložiek boli vyslaní k obci Mýtna, kde smerom na Lučenec došlo k vážnej dopravnej nehode. Na mieste sa po cestnom nešťastí začali tvoriť kolóny. Nehoda žiaľ dopadla tragicky.

„Pri nehode zahynula jedna žena, dve zranené osoby s poranením hornej a dolnej končatiny smerujú do nemocnice vo Zvolene, ďalších dvoch s poranením stehna a hrudníka prevážajú záchranári do Lučenca a jedného vezie vrtuľník pravdepodobne do Banskej Bystrice," povedal hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky Boris Chmel krátko po nehode.

Podľa predbežných informáciií došlo k nehode až troch áut. Okrem jednej obete, ktorá pri nešťastí zahynula, sa malo zraniť až sedem ľudí. Na mieste zasahovali hasiči z Banskej Bystrice, Lučenca a Detvy, informovala Bernadeta Múdra z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM