Michaela Mozolányová Kultúra

Jazzový dvojvečer v Lučenci: Pripravený je kvalitný medzinárodný program

Mestská tržnica v Lučenci sa na dva dni premení na prestížny jazzový klub naplnený špičkovou jazzovou muzikou, s nádychom funkjazzu, fusion či world music. Už tento týždeň, 24. a 25. októbra prinesie Jazzové lístie dva úžasné večery prešpikované skutočne kvalitnou muzikou.

Ilustračný obrázok k článku Jazzový dvojvečer v Lučenci: Pripravený je kvalitný medzinárodný program
Zdroj: Dnes24.sk

Koniec októbra sa v Lučenci ponesie v znamení jazzu. Na prestížnom podujatí bude mať zastúpenie aj absolútna jazzová svetová veľmoc USA, i temperamentná Latinská Amerika, konkrétne Venezuela. Jazzový jesenný dvojvečer bude prebiehať na trochu netradičnom mieste, v mestskej tržnici v Lučenci. ,,V celej Európe je momentálne trendom umiestňovať kultúrne podujatia na miesta, kde by sme niečo podobné nečakali a tak je tomu aj v prípade našej tržnice. Chceme aby sa tržnica stala miestom, kde sa ľudia stretávajú aj mimo tradičných štvrtkových a sobotných trhov, aby to bolo miesto spoločenských stretnutí aj rôznych iných podujatí. Jazzové lístie nie je prvým, a verme že ani posledným „netradičným“ podujatím v týchto priestoroch.“ povedal nám Stanislav Spišiak ml., spoluorganizá­tor akcie.

Dramaturgia podujatia sľubuje množstvo nevšedných umeleckých zážitkov. Tešiť sa môžete na kvalitný medzinárodný program počas ktorého vystúpia Peter Lipa & band, Chicago Blues Connection (USA, SK), Dan Bárta & Illustratosphere (CZ) a Radovan Tariška & Funk Police (SK) spolu s Benitom Gonzalezom (Venezuela).

Permanentka na toto podujatie na obidva dni vás výjde na 16 eur v predpredaji a v deň koncertu 25 eur. Vstupenka na jeden deň sa bude dať zakúpiť len v daný deň pred koncertom a to len v prípade, že nebudú vypredané všetky permanentky. Cena jednodňovej vstupenky je 14 eur.

Zdroj: Stanislav Spišiak ml. Foto: ilustračné

Jazzové lístie
1
Galéria
Foto: Michaela Mozolányová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM