Boris Macko Samospráva

Kamery v uliciach Lučenca. Dočkáme sa v meste televízneho spravodajstva?

Mnoho miest a obcí na Slovensku má vlastné médiá. Či už ide o noviny, rozhlas, alebo televíziu. Ani Lučenec nechce ostať pozadu!

Ilustračný obrázok k článku Kamery v uliciach Lučenca. Dočkáme sa v meste televízneho spravodajstva?
20
Galéria

Lučenecká radnica vypísala súťaž na poskytovanie služieb súvisiacich s nadobúdaním, produkciou a koprodukciou televíznych pro­gramov v rámci re­gionálneho vy­sielania. Hlavným dôvodom je poskytovanie kvalitného spravodajstva o činnosti mesta a organizácií zriadených Mestom Lučenec v rámci regionálneho vysielania. Súčasťou je aj vyhotovovanie úplného DVD záznamu zo zasadnutí mestského zastupiteľstva.

Mesto požaduje 14 príspevkov mesačne, nekomerčné oznamy mestského úradu, záznam zo všetkých rokovaní mestského zastupiteľstva, ako aj vytvorenie DVD záznamu zo zasadnutí zastupiteľstva.

„Mesto to rieši takýmto spôsobom, keďže na tento druh činnosti treba mať licenciu, ktorú nemá hocikto. Preto vyhlasujeme súťaž,“ vysvetlila hovorkyňa mesta Michaela Hrnčiarová. Dodala, že zmluva sa uzatvára na rok, v tomto prípade od 1. januára do 31. decembra 2017.

Kritériom na posúdenie predmetu zákazky je najnižšia cena a splnenie špecifikácie. Každý uchádzač musí okrem cenovej ponuky predložiť doklad o platnej licencie na televízne vysielanie vydaným Radou pre vysielanie a retransmisiu, ako aj fotokópiu dokladu o oprávnení podnikať v predmete zákazky. Ponuky treba predložiť do 14. decembra 2016 do 14:00 osobne v kancelárii prvého kontaktu, alebo poštou. Prípadní záujemcovia nájdu viac informácií na stránke mesta.

Pozrite si jeseň v uliciach Lučenca v našej fotogalérii!

Foto: ilustračné

FOTO: Jeseň v uliciach Lučenca
20
Galéria
Foto: Boris Macko
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM