Marcel Mojžiš Krimi

Kotlebov spolupracovník o podpálení Hummera: Považujem to za akt politického terorizmu!

Banskobystrickému podnikateľovi a členovi predsedníctva Ľudovej strany Naše Slovensko Miroslavovi Beličkovi v noci na dnes zhorel automobil Hummer. Ide o vozidlo, ktoré využíval aj nový župan Marian Kotleba.

Ilustračný obrázok k článku Kotlebov spolupracovník o podpálení Hummera: Považujem to za akt politického terorizmu!
Zdroj: Webnoviny.sk

Ako potvrdil krajský hovorca hasičov Erik Piater, udalosť sa stala zhruba o 0:30 a predbežne je škoda vyčíslená na 25 tis. eur. „Príčina požiaru sa vyšetruje, zranený nebol nikto,“ povedal Piater.

Belička je presvedčený, že mu vozidlo niekto úmyselne zapálil a považuje to za akt politického terorizmu. „Jednoznačne vidím súvislosť s tým, že pán Marian Kotleba sa len pred pár hodinami stal predsedom Banskobystrického samosprávneho kraja,“ povedal Belička.

Ten neverí, že polícia páchateľa vypátra, pretože už v minulosti podľa vlastných slov mal dvakrát skúsenosť s nahlásením trestnej činnosti poškodzovania jeho majetku bez nájdenia páchateľa. „Ja aj pán Kotleba sme monitorovaní tajnými službami, takže si myslím, že sa táto udalosť stala buď za ich asistencie alebo iba nečinného prizerania,“ dodal Belička. Na otázku, či sa mu niekto v poslednom čase vyhrážal, odpovedal záporne.

Foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM