Michaela Mozolányová Krimi

Krádež v známej kozmetickej firme: Zlodeja zaujala elektronika a laky na nechty

Prevádzkovateľku kancelárie známej kozmetickej značky v Lučenci čakalo tento týždeň nepríjemné prekvapenie. Páchateľ jej poškodil vstupné dvere a ukradol jej kozmetické prípravky a elektroniku. Podľa prevádzkarky by mohla byť páchateľom žena.

Ilustračný obrázok k článku Krádež v známej kozmetickej firme: Zlodeja zaujala elektronika a laky na nechty
Foto: Michaela Mozolányová

V noci z pondelka na utorok sa zlodej vlámal do kancelárie v budove Reduty v Lučenci. "Predpokladám že sa to stalo po 4:00 ráno, nakoľko moja mama išla tadiaľ ráno o štvrtej do práce a vtedy bolo ešte všetko v poriadku,“ povedala prevádzkovateľka kancelárie Denisa Haásová.

Zlodej vylomil vchodové dvere a dostal sa do priestorov, kde ukradol hifi vežu, mikrovlnku, nesca kávu a kufrík plný lakov a starostlivosti o nechty. Tým prevádzkovateľke spôsobil škodu odhadovanú na 250 eur.

"Mám taký pocit, že vo vnútri bola žena… Všetko bolo pootvárané tak jemne, nič násilné, nič rozbité a zobral sa ten kufrík z lakmi, to by muža asi neoslovilo. Mám tam aj prodkutky Oriflame a Tiens, ale z tých nič nezmizlo, čo je čudné, nakoľko aj to malo hodnotu, zrejme nemali veľa času,“myslí si prevádzkovateľka.

Vylomením vchodových dverí spôsobil prenajímateľovi priestorov škodu odhadovanú na 200 eur.

Prevádzkovateľka nahlásila krádež aj polícii, od tej sa nám nepodarilo do uzávierky získať stanovisko.

Fotografie z vykradnutej kancelárie
4
Galéria
Foto: Michaela Mozolányová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM