Jakub Forgács Rôzne

Krásna Lučenčanka žne úspech: Karin (19) zabojuje vo finále miss!

Karin (19) ako benjamínko súťaže má iba 164 centimetrov, no o to viac dáva najavo svoju energickosť a nezaprie ani turecké korene. Takto opisujú organizátori Face of GEMME Karin Kmeťovú (19) z Lučenca, ktorá zabojuje vo finále tejto neobyčajnej súťaže krásy.

Ilustračný obrázok k článku Krásna Lučenčanka žne úspech: Karin (19) zabojuje vo finále miss!
Zdroj: Dnes24.sk

Za súťažou Face of GEMME stojí modelingová agentúra GEMME a prezentuje ju ako prvú súťaž krásy bez akýchkoľvek obmedzení. Nezáleží na výške a ani na veku… O októbrové kastingy bol mimoriadny záujem, no do finále sa dostalo len trinásť vyvolených.

Do súťaže sa zapojila aj Lučenčanka Karin Kmeťová, ktorá však už rok žije v Banskej Bystrici, kvôli práci a škole. "K súťaži som sa dostala úplne nečakane. Najprv som sa dohadovala s kamarátkou, ktorá sa napokon rozhodla, že nepôjde, tak som sa na kasting vybrala sama a musím povedať, že určite neľutujem,“ priblížila nám Karin, ktorá 16. novembra zabojuje o titul kráľovnej krásy.

„Súťaž Face of GEMME mi dala už teraz strašne veľa a pre mňa je úspech už len to, že som sa dostala medzi najkrajšie dievčatá z celého Slovenska,“ pokračovala Karin, pre ktorú je to veľká česť. “Už mám pár fotení za sebou, pred fotoaparátom som stála prvýkrát už ako pätnásťročná a verím, že ešte nejaké ponuky dostanem," povedala s úsmevom.

A má kráska aj nejaký sen, ktorý by si rada splnila? "Agentúra mi ho už splnila, a to ten, že mi umožnila, dostať sa medzi nich,“ dodala. Aj keď do veľkého finále ostáva ešte nejaký ten deň, finalistky už teraz bojujú o titul Sympatia, kde rozhodujú lajky užívateľov Facebooku. Podporiť svojim lajkom a hlasovať tak za Karin môžete TU!

Foto: archív Karin Kmeťovej

Galéria: Kráska Karin (19) bojuje v súťaži krásy, aká sa len tak nevidí
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM