Jakub Forgács Správy

Krásne slová po testovaní: Odberný tím z Banskobystrického kraja dostal dojímavý odkaz

Napriek čakaniam v dlhých radoch, mnohí ľudia vyzdvihli prácu odberných tímov, zdravotníkov, policajtov či vojakov. Tento odkaz hovorí za všetko.

Ilustračný obrázok k článku Krásne slová po testovaní: Odberný tím z Banskobystrického kraja dostal dojímavý odkaz
Zdroj: TASR/František Iván

Odberný tím pôsobiaci v rámci Banskobystrického kraja dostal dojímavý odkaz. Krajskí policajti ho zverejnili na svojej facebookovej stránke.

V odkaze sa píše: „Ďakujeme za krásny ľudský prístup. Testovať som sa bola s chorým manželom, vybavení sme boli prednostne, za čo zo srdca ďakujeme. Nech Vaša práca prinesie prospech celému národu.“

Podobných scén sa podľa slov polície v sobotu odohralo po Slovensku mnoho. „Slováci ukázali, že držia pri sebe, že keď ide o to najcennejšie, vedia prísť o svoj komfort, že nemajú problém absolvovať náročný boj proti pandémii,“ uviedli muži zákona.

„Konšpirátorov a internetových hrdinov je veľmi málo. Na rozdiel od väčšiny majú jedinú výhodu – majú strašne veľa voľného času a denno-denne trávia na internete hodiny, kde svojimi kričiacimi statusmi spamujú jednu skupinu za druhou,“ dodali policajti so slovami, že sú možno hlučnejší v online priestore, no v reálnom živote budú navždy porazení!

Foto: ilustračné

DNES TAKÝTO MILÝ ODKAZ 😊

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Saturday, October 31, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM