Boris Macko Samospráva

Kuriozita z lučeneckej radnice. Mesto chce nakúpiť igelitky aj hrnčeky

Nestáva sa často, aby mesto kupovalo perá, tašky, či hrnčeky. Mestský úrad plánuje nákup hneď niekoľkých propagačných predmetov. Čo je za tým?

Ilustračný obrázok k článku Kuriozita z lučeneckej radnice. Mesto chce nakúpiť igelitky aj hrnčeky
Zdroj: Dnes24.sk

Mestský úrad vyhlásil verejné obstarávanie na informačné a propagačné predmety pre projekt IC Europe Direct Lučenec. Ide o už spomínané igelitky, hrnčeky, ale aj šiltovky, šnúrky na krk, kľúčenky, zápisníky, zvýrazňovače, perá, či reflexné pásky. Pre niekoho kuriózna vec, no mesto takto nakupuje napríklad aj odpadkové koše.

Čítajte tiež: Lučenec v boji s odpadkami v uliciach. V meste majú pribudnúť betónové koše

„Predpokladaná hodnota obstarávania predstavuje sumu 800 eur. Lehota na predkladanie ponúk je do 20. októbra 2016. Cena zákazky musí zahŕňať všetky náklady spojené s predmetom zákazky Hlavným kritériom výberu je najnižšia cena. Na tento účel sme dostali grant, mesto sa na spomínanej sume podieľa spolufinancovaním,“ vysvetlila hovorkyňa mesta Michaela Hrnčiarová.

Víťaz súťaže musí propagačné predmety dodať nejneskôr do 11. novembra 2016. Ponuky treba predkladať v zalepenej obálke na adresu Mestského úradu Lučenec. Bližšie informácie sú na stránke mesta.

Informačné centrum v Lučenci je súčasťou siete IC Europe Direct, na Slovensku je ich 12. Europe Direct je predĺženou rukou Európskej komisie a jedným z hlavných nástrojov Európskej únie na informovanie európskych občanov. Napríklad o právach občanov, či možnostiach štúdia, ale aj o prioritách EÚ.

Pozrite si jesennú fotogalériu z ulíc Lučenca!

Čítajte tiež: FOTO: Naklonené stĺpy v centre Lučenca sa nepáčia ani mestu. Dôjde k náprave?

Foto: ilustračné

FOTO: Jeseň v uliciach Lučenca
20
Galéria
Foto: Boris Macko
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM