Boris Macko Rôzne

Lákadlá veľkonočného jarmoku v Lučenci. Stánky s remeslami, dobrotami, aj atrakcie

Jarmoky a trhy už neodmysliteľne patria k nášmu mestu. Tentoraz sa môžeme tešiť na veľkonočný jarmok, ktorý pritiahne nielen kraslicami, ale aj ďalšími lákadlami.

Ilustračný obrázok k článku Lákadlá veľkonočného jarmoku v Lučenci. Stánky s remeslami, dobrotami, aj atrakcie
18
Galéria
Foto: Boris Macko / Zdroj: lucenec.dnes24.sk

Pravú veľkonočnú atmosféru si v Lučenci budete môcť vychutnať počas dvoch dní – 7. a 8. apríla na Námestí republiky. Vďaka veľkonočným trhom môžete kúpiť nielen sviatočný tovar, ale aj pričuchnúť k rôznym dobrotám. Obyvateľov Lučenca aj širokého okolia určite priláka, keďže pôjde o prvý „vážny“ jarmok v tomto roku pred jedným z najväčších kresťanských sviatkov v roku.

„Návštevníci trhov nájdu široký sortiment súvisiaci s veľkonočnou tematikou. Rôzne výrobky, dobroty, nebude chýbať ani občerstvenie,“ upresnila hovorkyňa Lučenca Michaela Hrnčiarová.

Pre deti sú pripravené atrakcie, či už preliezky, alebo ďalšie možnosti, kde sa budú môcť vyšantiť. Veľkonočné trhy budú v piatok 7. apríla otvorené od 10:00 do 22:00 a na druhý deň v sobotu 8. apríla od 10:00 do druhej popoludní. Trhové stánky nájdete na Námestí republiky medzi budovou YMCA a obchodným centrom.

Spomínané atrakcie pre deti budú umiestnené pre budovou okresného úradu. Ešte upozornenie pre vodičov – časť Novohradskej ulice medzi budovou pošty a vjazdom do podzemného parkoviska, resp. Námestím slobody, bude prioritne určená pre zásobovanie.

Pozrite si v priloženej fotogalérii aj zábery z minuloročných Mestských trhov v Lučenci!

V OBRAZOCH: Pozrite si momentky z Lučeneckého jarmoku
18
Galéria
Foto: Boris Macko
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM